Sport club
Sumikiri

SIBIU, str.Avram Iancu nr.8
CIF: 23829300
CONT: RO19RCNB0232125766460001
Deschis la BCR Sibiu
www.sumikiri.ro
e_mail: al.achim21@gmail.com

"Ego sum qui sum, omnia mea mecum porto..."

SUMIKIRI - concept Shinto prin care spiritul atinge o puritate de cristal, iar corpul un fel de stare de graţie. Cuvântul sumikiri poate fi tradus ca o claritate perfectă sau, mai mult, ca puritate mentală.

Deci, ... exact ce este sumikiri?

La început nu suntem încântaţi de mişcare, tehnică şi reacţie, fapt ce duce la frică şi presiune psihică. Prin antrenament asiduu câştigăm experienţă, mişcările noastre sunt mai sigure, fapt ce duce la o relaxare a corpului şi a minţii. Cu alte cuvinte, deşi corpul nostru se mişcă rapid şi multe tehnici sunt aplicate fulminant şi eficient, mintea noastră rămâne relaxată şi clară. Această stare se cheamă neclintire în mişcare. Deci, sumikiri reprezintă starea mentală clară şi relaxată ce permite o acţiune corectă în situaţii stresante. A sta liniştit şi relaxat în situaţii de presiune înseamnă sumikiri.
Clubul are ca obiectiv formarea unei fiinţe umane cu calităţi superioare ale minţii şi trupului.
Sport Club SUMIKIRI desfăşoară activităţi sportive în ramurile:

Respectiv selecţionarea, iniţierea şi pregătirea de sportivi în aceste domenii, participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale, precum şi alte activităţi conexe acestora, contribuind astfel la dezvoltarea în România a ramurilor mai sus menţionate. Sediul clubului este în SIBIU, str.Avram Iancu nr.8. Insemnele şi culorile culorile clubului sunt roşu şi negru.
Sport Club SUMIKIRI este afiliat la Federaţia Română de Karate .
Sport Club SUMIKIRI funcţionează în baza Avizului de constituire nr. 123 din 15.05.2008.

  • Program antrenamente:
  • Sâmbătă:orele 9.00 - 12.00
  • Sala de sport a Facultății de Științe, str. Dr.Raţiu, SIBIU